STRUJANJA: UBOJSTVO PO BROJEVIMA 6

27.4.2022.

Mario Kozina, Silvestar Mileta i Jelena Pašić za #Strujanja – Ubojstvo po brojevima 6

Mario Kozina, Silvestar Mileta i Jelena Pašić za #Strujanja – Ubojstvo po brojevima 6

Iza ponešto analnog naslova i koncepta krije se potencijalno najopasnija top lista ove sezone Ubojstva po brojevima, srećom i posljednja. Toliko opasna da traži i dva (starohrvatska) disclaimera: Mario Kozina, Jelena Pašić i Silvestar Mileta doista vole filmove, a one o kojima ovdje govore vole i više od mnogih drugih – baš su ih zato i spomenuli. Drugo, njih troje, osim što su kolege, također su i prijatelji, i ostali su to i nakon snimanja.

Pošavši od zamisli o “remek-djelima s greškom”, koje je tek jedan aspekt filmotvorstva dijelio od zvijezda, diskutanti su se sami zapleli u vlastiti zadatak i tijekom priprema razbijali glave kako ovu listu ne pretvoriti u ono što filmska kritika sasvim sigurno nije. Srećom, nitko im nije branio da temu saviju koliko im drago. Rezultat je diskusija i o natprosječno velikom broju recentni(ji)h djela pa i to, uz omiljenu kontroverzu, možda podiže atraktivnost ove epizode na koju ste, uostalom, iz nekog razloga kliknuli.

Hvala vam što ste popratili još jednu sezonu Ubojstva po brojevima (dijela multimedijske blockbuster franšize #Strujanja) i, molimo vas, javite nam se na Facebook-u i YouTube-u sa svojim komentarima, kritikama i prijedlozima kako da ubuduće budemo još bolji. Važnije od svega, pošaljite nam i svoje liste na ove teme.

Vimeo i Youtube su kanali na kojima možete gledati #Strujanja

 

Oznake: